Heftrucks Linde

Linde Material Handling is opgericht in 1904 en is sindsdien gespecialiseerd in de productie van heftrucks en magazijnapparatuur. Halverwege de jaren 50 kwamen Linde heftrucks voor het eerst op de Nederlandse markt. Na de kwaliteit en Duitse betrouwbaarheid te hebben getest, gebruiken zakenlieden sindsdien de producten van het bedrijf in grote hoeveelheden. Voor 2011 heeft Linde officiële dealers in 65 landen.

Tegenwoordig is Linde een trendsetter onder fabrikanten van vorkheftrucks en magazijnapparatuur, die ze in de meeste landen verkoopt, heeft 7 fabrieken en kwaliteitsproducten. 10% van het totale aantal kopers van vorkheftrucks ter wereld gebruikt de producten van het bedrijf.

Het assortiment vorkheftrucks omvat alles om aan de behoeften van elk magazijn te voldoen, met name elektrische, diesel- en gasmodellen met een hefvermogen van 1 tot 46 ton. Voor speciale omstandigheden produceert het bedrijf explosieveilige producten.

Elektrische heftrucks

In totaal heeft Linde35 elektrische heftruckmodellen. 16 werken met ladingen tot 2 ton, 19 tot 5 ton. Er is een speciaal compact model - E12, evenals laders met een verkorte basis, machines met drie en vier steunen.

Diesel- en gasladers

Het Linde-assortiment omvat 50 modellen met diesel- en gasmotoren. 8 - explosieveilig met een draagvermogen van 2-8 ton. 19 - zware laders met een laadvermogen van 10–46 ton, de rest - laders voor het werken met goederen met een gewicht van 1-8 ton.

Kenmerken

Het bedrijf ontwikkelt en produceert zelfstandig elektrische aandrijvingen voor zijn laders. Alle elektrische vrachtwagens kunnen 30 minuten lang in de regen werken, omdat de hoofdcomponenten zijn beschermd volgens de IP54-norm.

Linde Heftrucks met geavanceerde ladingbescherming

Vos Logistiek Centrum verkoopt nieuwe en gebruikte Linde heftrucks in Nederland. Het assortiment bestaat voornamelijk uit dieselmodellen van heftrucks, maar er zijn ook elektrische. In ons magazijn vind je modellen Linde H30D, Linde H80D, Linde H18D en vele anderen. Alle magazijnen zijn geschikt voor ladingen tot en met 4 ton. Ondanks dat dit tweedehands Linde heftrucks zijn, is hun levensduur in de meeste gevallen niet met 10% uitgeput. Linde gebruikt zuinige Volkswagen-motoren met een lager brandstofverbruik om dieselheftrucks te produceren, waardoor de machineprestaties verbeteren. Alle apparatuur heeft een verlengd onderhoudsinterval. De prijs van heftrucks is niet hoog en bedraagt ​​niet meer dan 20.000 euro voor apparatuur die na 2015 is vrijgegeven. Onze technische experts helpen u de beschikbaarheid van het model in het magazijn te controleren en adviseren over gerelateerde problemen.