Stapelaars Toyota

Gebruikte stapelaars helpen u bij het organiseren van uw magazijn tweedehands Toyota stapelaars van Vos Logistiek Centrum helpen u daarbij. Dergelijke laden en lossen zorgen voor een hoge arbeidsproductiviteit en 100% mechanisatie van het stapelen van goederen op pallets. Afhankelijk van het volume van het magazijn en de goederenomzet kunt u een stapelaar aanschaffen met een maximaal draagvermogen van 800 tot 2000 kg. De Toyota-fabrikant combineerde tegelijkertijd de lader en de vrachtwagen.

Enkele voordelen van Toyota stapelaars

  • Hij heft lasten tot 2000 kg en kenmerkt zich door zeer hoge prestaties.
  • Snelheid van ladingafgifte tot 10 km / u in combinatie met uitstekende wendbaarheid.
  • Controle van het heffen tot een hoogte van 6,3 m.
  • Voor een groot magazijn is een stapelaar iets zonder welke een snelle verplaatsing van goederen onmogelijk is. Door het gebruik ervan wordt de complexiteit van de processen geminimaliseerd.

Vos Logistiek Centrum biedt zelfrijdende Toyota stapelaars te koop aan die in elk magazijn gebruikt kunnen worden om pallets en pakketten te vervoeren. De meeste voorgestelde modellen hebben een draagvermogen tot 2000 kg. De hoogte van de lading is 6 m. Het uitklapbare platform van de machinist maakt het mechanisme mobieler en wendbaarder, werkt in beperkte ruimtes. Wij bieden een doorlopende garantie op het metalen frame. Alle stapelaars hebben een lange levensduur. We verkopen goederen rechtstreeks van fabrikanten, dus hun kosten zijn veel lager dan die van intermediaire bedrijven die gewend zijn magazijnapparatuur te verkopen tegen hoge prijzen. Verkoop vindt plaats in Nederland en in heel Europa.

Onze professionele medewerkers helpen u bij de selectie van elektrische stapelaars.