Heftrucks Hyster

Al meer dan 80 jaar produceert de Amerikaanse Hyster Corporation een groot aantal verschillende hefwerktuigen, waarbij heftrucks voor magazijnen een speciale plaats innemen. Het productieprogramma van dit merk omvat machines van verschillende afmetingen en draagvermogens, ontworpen voor een grote verscheidenheid aan arbeidsomstandigheden en logistieke operaties.

Heftrucks die zijn uitgerust met alle soorten motoren, zowel diesel- als gasaangedreven en elektrisch, worden aangeboden aan klanten van over de hele wereld. Het gewicht van goederen die met succes kunnen worden vervoerd door een nieuwe of gebruikte Hyster heftrucks kan oplopen tot 48 ton Er zijn modellen voor zowel binnen- als buitengebruik. Het bedrijf was een van de eersten die aandacht besteedde aan de bedrijfsomstandigheden van de operator, zich realiserend dat de productiviteit van de apparatuur niet alleen bestaat uit indrukwekkende waarden in de technische kenmerken, maar ook de mogelijkheid om alle mogelijkheden van de machine lange tijd te controleren.

Het gehele assortiment Hyster heftrucks, verkoop en service van heftrucks in Nederland

Met het assortiment vorkheftrucks van Hyster kunt u een unit kiezen voor specifieke taken, budget en klantvereisten. Naast merkbetrouwbaarheid, redelijk ontwerp en de werkplek van de operator, is de apparatuur uitgerust met systemen die het gemak, de veiligheid en de productiviteit verhogen. Onder hen:

  • Een verscheidenheid aan motoren - diesel en gas. De eerste zijn betrouwbaar en duurzaam en gasmotoren zijn goedkoper in gebruik.
  • Transmissies. De gebruikelijke elektronische Powershift kan worden vervangen door een meer geavanceerde DuraMatch ™, die, wanneer u het gaspedaal loslaat, het remmen van de lader dynamisch regelt en de bewegingsrichting verandert. DuraMatch ™ Plus heeft geavanceerde functies voor remmen, hydraulisch en motormanagement (EFT).
  • Het systeem (LSH), dat reageert op de belasting in het hydraulische systeem en de motorwerking, verhoogt de efficiëntie en productiviteit.

Vos Logistiek Centrum levert hoogwaardige gebruikte Hyster heftrucks te koop tegen concurrerende prijzen en biedt u de mogelijkheid om alle voordelen van magazijnapparatuur van deze fabrikant te ervaren. In onze showroom staan tegenwoordig alleen dieselmodellen HYSTER H3.5FT. Maar de catalogus wordt elke maand bijgewerkt, dus we raden u aan de aanvulling te volgen.