Stapelaars Still

De onberispelijke werking van het magazijn betekent een soepele werking van al zijn ruimtes. Het bevat:

  • operationele lozing van vervoer;
  • transport van de geleverde lading naar de gespecificeerde sector van het magazijn;
  • netjes en snel rekken.

Al deze bewerkingen worden uitgevoerd door betrouwbare en gebruiksvriendelijke STILL-stapelaars. Door de diversiteit van ons assortiment kunt u de beste techniek kiezen.

Stapeltypes

  • Smalle gangpaden. Ze worden vertegenwoordigd door de MX-X- en MX-Q-serie. Stapelaars van deze categorie heffen en stapelen lading met een gewicht tot 1.500 kg tot een hoogte van 14.880 mm, ook in een beperkte ruimte tussen de rekken. Dergelijke apparatuur moet worden gebruikt voor magazijnen met hoge plafonds en rekken.
  • Stapelaars (reachtrucks). Deze categorie omvat de FM-X-, GX / GQ-, FM-SE- en FM-4W-reeksen. Stapelaars van de nieuwste serie hebben een extra functie voor het wegen van vracht, ze worden aanbevolen in gevallen waarin de snelheid van magazijnwerkzaamheden een fundamentele vereiste is. Reachtrucks worden de rationele keuze voor magazijnen met meerlagige stellingen en transport van goederen op een afstand van 60 meter of meer. Dergelijke magazijnapparatuur kan lading met een gewicht van 1350-2500 kg heffen tot een hoogte van 7000-12000 mm.

Vos Logistiek Centrum biedt u de mogelijkheid om tweedehands Still stapelaars te koop tegen scherpe prijzen en daarmee uw magazijnprestaties te verbeteren. Daarnaast bieden we service na verkoop en reparatieladers, stapelaars en alle magazijnapparatuur.